WEZEP - Dit weekend werd er een bixiewedstrijd bij de Heuvelruiters in Wezep georganiseerd. Amanda den Besten ging van start op dit concours met haar ponies. Met Winkeldorps King kwam ze uit in de Bixie AA-dressuur. Ze behaalde een 2e prijs met 81 punten en in de Bixie A dressuur behaalde de amazone een 2e prijs met 74 punten. Met Den Deels Jarno kwam Amanda uit in Bixie A-dressuur wat een 5e prijs opleverde met 71 punten.

De combinatie maakte hun debuut in de Bixie B-dressuur en hier behaalden ze een 3e prijs met 101 punten. Tijdens deze wedstrijd werden er voor de kinderen prachtige prijzen beschikbaar gesteld door Bed & Breakfast de Heidehoeve te Wezep.

Amazones in de prijzen op springwedstrijd Mariënheem
Vandaag werd er in Mariënheem een springwedstrijd voor ponies georganiseerd. De zusje Esmay en Marjolein Schaftenaar reisden met hun ponies af af naar dit concours. Marjolein ging met haar pony Chanel van start in de klasse L cat. A/B. In het 2 fasen parcours sprong de combinatie foutloos rond en dit was goed voor de 2e prijs. Esmay startte haar pony Shutterfly in de klasse M cat. C. Er werd een foutloos basisparcours gesprongen. Helaas viel er in een snelle barage een balk op hindernis 9. Ondanks de 4 strafpunten werd er toch een 3e prijs behaald.

Esmee Westerink ging ook van start op dit concours. Samen met haar Adje kwam ze uit in de klasse M springen. In het klassieke parcours behaalde de amazone een 3e prijs.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment