Heuvelruiters

WEZEP -  Afgelopen zaterdag werd de derde en laatste selectiewedstrijd van het seizoen voor pony’s georganiseerd in Nunspeet. Onze leden waren hier erg succesvol en de ponyclub is een aantal kringkampioenen rijker! Quiana Altena is kringkampioen geworden met haar Flessenbos Florian in de klasse B springen. Quiana wist met haar andere pony Liberty de 2e prijs te winnen in de klasse L-AB springen en is hiermee ook geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen.

Yasmin Westerink is samen met haar pony Coelenhage’s Happy Hour kringkampioen in de klasse L2-DE dressuur geworden. De combinatie werd zaterdag 2e met 195,5 punten. Yasmin is met haar twee andere pony’s Bjirmen’s Sjerp en Cappuccino Royale G ook afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen.

In de klasse Z1-C dressuur was het kampioenslint voor Faye Reintsema en Prince. In de klasse Z2-DE was Rosan van de Goor de beste combinatie over de drie selectiewedstrijden en werd daarmee kringkampioen met haar pony Elexa. Rosan wist op de laatste selectie beide proeven te winnen met 67,5% en 66%.

Maud Leeuwis startte haar Jumping Jack in de klasse B-AB springen en B-AB dressuur. Maud wist bij het springen het tweede parcours te winnen met 75 stijlpunten. De combinatie kreeg voor de dressuurproef 200,5 punten en nam daarmee de 3e prijs mee naar huis. Zowel in het springen en in de dressuur is Maud reserve kringkampioen geworden en is hiermee in beide rubrieken afgevaardigd naar de kampioenschappen.

Naast Maud is ook Yael Kooiker reserve kringkampioen geworden. Yael sprong met haar pony Goldfever in de klasse B-De naar de 4e prijs. Yael gaat zowel in het springen en in de dressuur van start op de Gelderse Kampioenen.

Jasmijn Oude Alink won de selectieproef met 205 punten. Dit deed zij met haar pony Kayra in de klasse B-C. Jasmijn is mag hiermee van start komen op de Gelderse kampioenschappen. Louisa Pongers sprong met haar pony Flash naar de 2e en 1e prijs in de klasse L-ABC. Louisa en Flash zijn zowel in het springen als in de dressuur geplaatst voor de Gelderse.

Olivia Braaksma startte haar SarA Fortuna in de klasse Z springen. Olivia wist na een snelle barrage het parcours te winnen. De combinatie wist vorige week in Almelo knap 2e te worden in de finale Z/ZZ Little Trial Jumping (Derby).

De zusjes Den Besten hebben een succesvolle week achter de rug. Willeke won met haar Kelly tweemaal de klasse M1 in Putten met 188 en 181 punten. Dianne startte haar Enkerhofs Irna in Nunspeet. Zij wist beide proeven te winnen met 211 en 198 punten. Dianne is hiermee geplaatst voor de Gelderse. Ook haar zusje Amanda is begin augustus te vinden in Zieuwent. Zij wist met haar pony Timberwood de 2e proef te winnen met 206 punten.

Afgelopen weekend werd bij ons in Wezep de Turfhorst Bokaal voor paarden georganiseerd. De paardenleden van de Heuvelruiters waren hier erg succesvol! Jeanne Meijer wist de eerste editie van deze bokaal te winnen met Double Coloured Cato maar liefst 221 punten! In de voorselectie wist Jeanne in beide proeven de 2e prijs mee naar huis te nemen in de klasse B met 192,5 en 201 punten.  Anne-Marije van de Berg wist samen met haar Ina-Fee in de klasse Z1 de 4e prijs te bemachtigen met 221,5 punten.

In Oldebroek werd een springwedstijd georganiseerd. Caroline Veluwenkamp-Kragt sprong met haar Indigo naar de 3e prijs in de klasse L. Mathijs Bastiaan was ook in Oldebroek te vinden. Met zijn Egon HBC won hij de klasse M.

Henrieke Fijn startte haar Wendy in afgelopen zaterdag op een eventingwedstrijd. Hier werd in de klasse L een 5e prijs behaald.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment