OLDEBROEK - Donkere wolken beginnen zich samen te pakken boven voetbalvereniging OWIOS. In de eerste 8 minuten na rust geeft OWIOS de wedstrijd weg en dient het 3 tegentreffers te incasseren. Uiteindelijk verliest OWIOS met 6-1 van Blauw-Geel.

Trainer Erwin Brem had Ricardo van Hooren en Erik van Haagen in de basis gezet om het tij te doen keren. In de eerste helft was Blauw-Geel ‘55 de bovenliggende partij, maar OWIOS stond goed georganiseerd en Blauw-Geel ‘55 kon weinig afdwingen.

De eerste mogelijkheid van OWIOS was gelijk raak. Na een kwartier werd William van den Hul neergehaald op 20 meter van het doel. De vrije trap werd feilloos binnengeschoten door Hendri Nagelhout, waar de keeper er vanuit ging dat Bennie Veldhoen de vrije trap zou nemen. Een 0-1 voorsprong en een grote opsteker. Vijf minuten later had OWIOS pech dat de voorsprong niet verdubbeld werd. Uit een corner schoot Hendri Nagelhout met binnenkant voet op het doel, maar deze inzet werd op de doellijn gekeerd door een speler van Blauw-Geel ’55. OWIOS hoopte met 0-1 te gaan rusten, maar aan het eind van de eerste helft sloeg Blauw-Geel ’55 dan toch toe. Uit een voorzet vanaf links was het Jeroen Berkhof die vlak voor rust raak kopte. Ruststand 1-1.

Wat er in de thee gezeten heeft, is niet bekend maar de 2e helft was OWIOS geen schim meer van zichzelf en werd het een martelgang. Binnen 8 minuten was de wedstrijd beslist. In de eerste minuut schoot Wouter Slot reeds de 2-1 tegen de touwen achter keeper Matthijs Kuiper. In de 48e minuut werd de bal niet goed weggewerkt en attent reageerde Wouter Slot: 3-1. Vijf minuten later was de wedstrijd definitief beslist. Zwak verdedigen werd door Blauw-Geel ’55 genadeloos afgestraft en Jeroen Berkhof tekende voor de 4-1. De gifbeker was nog niet leeg gedronken en in het laatste restant kon OWIOS nog twee tegentreffers incasseren van Donavan Rijlaarsdam en Simon Kooiman. OWIOS verliest terecht van Blauw-Geel ’55 en heeft nu de laatste plaats in handen.

De achterstand op een veilige 10e plek bedraagt nu 6 punten. AVW ’66 staat op de 10e plek. As. zaterdag voetbalt OWIOS de belangrijke wedstrijd thuis tegen AVW ’66.

Opstelling OWIOS:Kuiper, Boon, Nagelhout, Snoek, (55. Balk), Van Hooren, Mensink, Van Haagen (80. Schoeber), Van ’t Hul, Scheffel, Veldhoen, Van den Hul

Scoreverloop
’15 – 0-1 – Hendri Nagelhout
’42 – 1-1 – Jeroen Berkhout
’46 – 2-1 – Wouter Slot
’48 – 3-1 – Wouter Slot
’53 – 4-1 – Jeroen Berkhout
’76 – 5-1 – Donavan Rijlaarsdam
’84 – 6-1 – Simon Kooiman

- See more at: http://www.owios.nl/owios/nieuws/2155-owios-verliest-met-ruime-cijfers.html#sthash.DSu9QWPg.dpuf

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment