OLDEBROEK - Dit jaar worden de Stouwdam ATB- Veldritcompetitie verreden met een My-Laps enkelband Transponders [Chip], dit omdat wij met deze transponders direct na de wedstrijd een correcte einduitslag hebben. Ook kan de deelnemer zelf op www.mylaps.com [ProChipFlex] alle data m.b.t. tijden terug zien die je deze dag gereden hebt. Om de kosten enigszins te verlagen sponsort Fobbe Campers uit het 't Loo Oldebroek 50% van de aanschaf voor alle JEUGD leden van de vereniging.

Dit met uit zondering van de 5 t/m 7 deze rijden namelijk zonder transponder. Door het aanschaffen van een eigen transponder krijg je korting op het inschrijfgeld bij de Streetrace en de 3 uurs Van Werven 2015. Alle Jeugdleden ontvangen van Henri Schoonhoven [penningmeester] een brief met daarin alle informatie over de aanschaf en betaling van een transponder. Wie de brief nog niet heeft ontvangen of heeft gemist kijk op de website onder activiteiten => Atb Veldritcompetitie aanschaf transponder.

Wanneer de betaling binnen is registreren we een chip voor jou en die is op 8 november bij de eerste wedstrijd te gebruiken. Denk er ook aan om de voorinschrijving via de site te doen. Langs deze weg willen wij Henri Fobbe hartelijk danken . Voor vragen kun je die mailen naar penningmeester@atb-vereniging-oldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment