OLDEBROEK - Op 8 november a.s. opent de ATB Vereniging Oldebroek haar winterseizoen met de Stouwdam ATB-Veldritcompetitie, De voorinschrijving voor dit gigantische mooie kampioenschap is reeds geopend. Wederom zullen er in diverse klassen gestreden om de eer van de dag maar natuurlijk ook voor de titel clubkampioen seizoen 2014 - 2015. De bandjes zijn weer opgepompt, het stuur en het zadel zijn weer afgesteld, de ketting is gesmeerd en de rijders zijn er klaar voor.

Vanaf 1 oktober jl. konden de coureurs al op de maandag- en woensdagavond hun trainingsrondjes maken op de fraai geprepareerde baan op het sportpark Stuivezand. De afgelopen maanden heeft het bestuur en vele vrijwilligers weer hun uiterste best gedaan op de baan weer in topconditie te krijgen voor het komende winterseizoen, er is gefreesd, geschoven, gesnoeid en geharkt. Om 12:45 uur zal het eerste startschot klinken voor een van de vier de jeugdklassen Om 14:30 uur zal het spektakel tussen de grote mannen los barsten.

Nieuw dit jaar is dat de leider in de tussenstand hun wedstrijd rijden in een rood leidersshirt, direct na elke wedstrijd worden de eerste drie uit elke jeugdklasse op het podium gehuldigd en zij ontvangen hiervoor een prijs. Het rode leidersshirt en de prijzen worden beschikbaar gesteld door Stouwdam Sport en Van der Horst Aanhangwagens. Nieuw dit jaar is dat er gereden wordt met transponders van My-Laps Uitgezonderd de klasse jeugd 5 t/m 7 jaar. Attentie Dames en jeugdleden 5 t/m 7 jaar noteer vast in uw agenda dat op woensdagmiddag 5 november van 13:30 uur tot 14:30 uur de start is van de Kaboutertrainingsgroep en op donderdag 6 november a.s. is er een introductieavond/inloopavond vanaf 18:30 uur voor de nieuwe dames trainingsgroep.

De kabouter trainingen worden verzorgd door Hans Bouwmeester en de Damestrainingen worden geleid door Dennis en Raymond van de Kruisweg. Kijk voor alle info m.b.t. de transponders, de wedstrijden en de start van de traininggroepen op de website http://www.atb-vereniging-oldebroek.nl/ kortom wilt zelf deelnemen of wilt u genieten van een dagje mooie Fiets sport dan bent u welkom op het sportpark Stuivezand. De dames en heren in de kantine zullen hun uiterste best doen om de inwendige mens weer te verzorgen. Parkeren en entree is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment