ttv bosman

WEZEP - TTV Bosman heeft zichzelf nog dieper in de problemen gebracht. In de wedstrijd tegen Kampenion was een 7-3 nederlaag de keiharde realiteit.

De 'gebroeders van de Schootbrugge', Hermen en Wiebren, zorgden er beiden eenmaal voor dat een partij de Wezepse kant opviel. Ronald van Unen was daar helaas niet toe in staat, al was hij in zijn tweede partij heel dichtbij. Wél zorgde Ronald er, samen met Wiebren, voor dat de dubbel gewonnen werd. De Wezepers staan momenteel onderaan in de Promotieklasse met vijf punten achterstand op de een-na-laatste plek De Toekomst. Na de volgende wedstrijd wordt de poule opgesplitst in een promotie- en degradatiepoule.

Foto: Emile Mensink, speler uit het tweede team. Team 2 won met 4-6 van Leogang SL en heeft daarmee de koppositie te pakken in de tweede klasse.

Voor TTV Bosman lijkt de promotiepoule onhaalbaar en is het op voorhand al veroordeeld tot de degradatiepoule. Dat zou ook betekenen dat ze niet meer worden geconfronteerd met de sterke tegenstanders, die logischerwijs in de promotiepoule zitten. Hieruit kan afgeleid worden dat TTV Bosman degradatie zeker nog kan ontlopen en elke punt die gepakt wordt is daarom zeer kostbaar voor Wezep. Komende vrijdag speelt Wezep de thuiswedstrijd tegen ENTAC. Om 19:30 vangt de wedstrijd aan in De Kamphal.

Het eerste team bij de jeugd heeft een groot gat geslagen met de tweede plaats. Door de ruime overwinning (8-2) in eigen huis tegen De Toekomst, staan de jongens met tien punten voor op achtervolger Torenstad. Een voorsprong die over drie wedstrijden gezien onoverbrugbaar lijkt voor de concurrent.

Aanstaande zaterdag kunnen er wederom veel punten gepakt worden, want dan staat de uitwedstrijd tegen lantaarndrager Trias op het programma. Johan Bosman, Julian Plette en Gerjan Puttenstein weten wat ze te doen staat en zullen daar ook alles voor doen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment