WEZEP – Het eerste team van Badminton ’80 speelde zaterdag 1 november uit tegen het tweede team van Sjeve Sjuttel in Bunschoten. Helaas was de eerste heer Gerald van Dijk door een griep geveld, maar gelukkig hadden wij een goede invaller: Hendri Nagelholt! Na twee verloren wedstrijden was Wezep weer goed op dreef. Na een sterke start haalde het team uit Wezep een mooie overwinning binnen met 5-3 van Sjeve Shuttel.

De toon werd direct goed gezet bij de herendubbel met Alfred Scholten en Hendri Nagelholt. Beide heren speelden de heren van Bunschoten van de baan met 13-21 en 11-21. Voor Vera van Dijk en Dianne Barneveld was dit genoeg inspiratie om ook hun damesdubbel te winnen in twee sets.

De heren- en damesenkels waren aan elkaar gewaagd. Vera van Dijk won haar single in de tweede set met 2 puntenverschil met 22-24 en Hendri Nagelholt had een drie setter nodig om zijn winst binnen te halen. Helaas verloor Alfred Scholten zijn single als eerste heer, maar gelukkig werd dit verlies goed gemaakt met de winst van Dianne Barneveld in twee sets.

Badminton '80 begon de mixdubbels met 5-1 voorsprong en was vol goede moed om de laatste twee punten ook binnen te halen.

De 1e mixdubbel van Vera van Dijk en Hendri Nagelholt begon moeizaam bij de eerste set en ze kwamen goed op stoom in de twede set. Zij kwamen toch net twee punten tekort om een derde set af te dwingen. Bij de mixdubbel van Dianne en Alfred hadden ze een pittige partij aan de spelers van Sjeve Shuttel. Na een nipte winst in de eerste set, hadden zij moeite om de voorsprong in de tweed en derde set vol te houden.

Het tweede team behaalde een gelijkspel van 4-4 thuis tegen Kampen. Het derde team verloor thuis van Heerde met 3-5. Het vierde team verloor ook met 5-3 maar dan uit tegen Sjeve Sjuttel. Het herenteam heeft uit verloren met 6-2 van Smashing. En het jeugdteam tenslotten wist een gelijkspel van 4-4 te behalen thuis tegen Nijkerk.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment