IMG 6427

WEZEP - Zaterdag j.l.  werden bij WTC onder tropische temperaturen en met veel toeschouwers op het terras de finales gespeeld van het Ma-Koi clubdubbeltoernooi. Men heeft volop kunnen genieten van vele mooie tennispartijen. Aan dit toernooi namen 40 personen deel die in totaal 38 dubbelwedstrijden speelden. Deze waren in 5 categorieën ingedeeld. Er werd gespeeld om 2 gewonnen  sets, waarbij een eventuele 3e set werd vervangen door een  supertiebreak.

De organisatie heeft alles in het werk gesteld om de deelnemers het zo goed mogelijk naar de zin te maken gezien de tropische temperaturen o.a. door ervoor te zorgen dat men tijdens het wisselen van een game even onder een paraplu kon pauzeren. Verder was er voldoende water naast elke baan om zicht even met een natte spons te kunnen verfrissen.

De 1e en 2e prijswinnaars in alle categorieën ontvingen een waardecheque die men kan verzilveren bij Reuvers Sport Speciaalzaak te Zwolle. De organisatie van het Ma-Koi clubdubbel toernooi kan terug zien op een zeer geslaagd en succesvol toernooi.

 

Uitslagen:

GD12+: 1e prijs Erik en Luuk de Jager                                2e prijs: Robert-Jan en Tygo van Dijk

HD17+: 1e prijs Aalt en Gertjan Oostendorp                    2e prijs: Thijs de Groot en Albert Pool

HD35+: 1eprijs Erik de Jager en Hemmo Knauff              2e prijs: Filip Kalk en Jan Wessels

DD17+: 1e prijs Henriët Boonstra en Cindy van Dijk         2e prijs: Frida de Vries en Annemieke Winkel

GD17+: 1e prijs Gertjan Oostendorp en Sanne van Olst 2e prijs: Machiel Huisman en Cindy van Dijk

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment