OOSTERWOLDE - Tegen Hulshorst weet VSCO’61 pas in de slotfase de overwinning naar zich toe te trekken. In de 89e minuut scoort Jan van ’t Oever de verdiende 1-0 voor de Kanaries.

VSCO’61 start goed aan de wedstrijd en het krijgt kansen via Gerwin de Leeuw en Martijn Pluim in de beginfase. Ook een vrije trap van Jan van ’t Oever scheert over de kruising en treft geen doel. Na een halfuur spelen krijgt Hulshorst twee goede kansen om op voorsprong te komen.

Berry Middelkoop strandt uit een voorzet van Mel Mijdema op doelman Arjan ten Klooster. Op een schot uit de draai van Krijn Eckhardt is doelman Ten Klooster opnieuw de situatie meester en tikt de bal naast het doel. In de 40e minuut krijgt VSCO’61 nog een goede kans, maar Jan van ’t Oever en Martijn Pluim weten hiervan niet te profiteren.

De tweede helft begint VSCO’61 slecht aan de wedstrijd. In de eerste minuut krijgt na slordig balverlies Berry Middelkoop de kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de uitblikkende doelman Ten Klooster weet met een snoekduik redding te brengen. VSCO’61 is hierna dichtbij een treffer, maar een kopbal van Dominique van de Grift wordt van de lijn gewerkt. VSCO’61 blijft hierna op zoek naar de overwinning en scheidsrechter Timmer raakt in de strijd een beetje de weg kwijt en strooit met kaarten.

In de slotfase komt dat invaller Jan van de Brink van hulshorst duur te staan door binnen twintig minuten tweemaal geel te incasseren. In de 89e minuut valt dan uiteindelijk de bevrijdende treffer. Uit een hoekschop van Gerwin de Leeuw komt de bal bij Jan van ’t Oever. Vanaf de rand zestien krult hij de bal in de rechterhoek en bezorgt daarmee VSCO’61 de verdiende overwinning.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment