DSC 0047demo

ELBURG -   Op zaterdag 13 juli is het zover, de Classic Demo in Elburg. Er wordt gereden in alle klassen. De straten van Bedrijventerrein De Broeklanden doen dienst als circuit voor de wegracemotoren. In de ochtend wordt vanaf 10.00 uur het circuit gebruikt voor de training en 's middags wordt de 'wedstrijd' verreden. Start en finish zijn op de Broeklandstraat.

8.00 - 9.30 uur - inschrijving en technische keuring.
9.30 uur - Rijdersbriefing 
10.00 - 12.00 uur - training
13.00 - 18.00 uur - Eerste en tweede mancheVan te voren inschrijven/betalen wordt zeer gewaardeerd, maar kan uiteraard ook op de dag zelf. U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar: info@botmotorsport.nl Zodra het inschrijfgeld is bijgeschreven ontvangt u een mail terug ter bevestiging. Inschrijfgeld (motor) voor leden voor 1 klasse is €50 euro en voor niet-leden €60 euro. (Alle deelnamekosten kunt u vinden op www.botmotorsport.nl onder `demo rijden` en daarna `deelnamekosten 2019`). U kunt het bedrag overmaken op rek.nr. NL31 RABO 0314335951  t.n.v. BOT Motorsport o.v.v. `Elburg 2019`, uw volledige naam, klasse en rijnummer.

Heeft u nog nooit gereden bij BOT? Bij vooraf inschrijven dient u dan ook het inschrijfformulier in te vullen en naar ons op de sturen met het bijbehorende ontheffing van aansprakelijkheid. Deze kunt u vinden op de website onder `demo rijden` en daarna `formulieren`. Geeft u zich op de dag zelf op, dan kunt u bij de inschrijftafel het formulier invullen.

Overnachten is mogelijk van 12 op 13 juli vanaf 17.00 uur. Er is stroom aanwezig. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment