88831c13 eaf7 4a1e 96d2 6f86cf1d7b66

WEZEP - – 8 dansers naar het zuiden (Ermelo) en 30 dansers naar het noorden (Steenwijk), gelukkig allebei dicht bij huis. Helaas vielen dit jaar het NK Hiphop en het NK stijldansen op dezelfde dag. Dan moet je splitsen en allebei knallen!

Hiphop Teams

Het team B-unique van Dansschool Bruinewoud danste dit jaar voor eerst bij de 14 tm 17 jarigen mee en werden in de First contact klasse 3e van de 14. Vorige wedstrijd stonden ze ook al in de top 3 en ze gingen zeer tevreden naar huis. Met dank aan hun sponsoren: BB Onderhoud en Dienstverlening, Chinees Noord Veluwe, Emma vastgoed onderhoud, Esther’s Hairfashion, Drost Instal BV, Metsel en Klusbedrijf G.J. Doornewaard, Ten Hove – Keukens-Badkamers-Tegels & van Diepen Installatietechniek. Deze sponsoren hebben geholpen de kleding te financieren.

Het team B-united van Dansschool Bruinewoud promoveerde laatste wedstrijd naar de hoogste klasse en daar kwamen ze met het NK in de b-poule terecht en haalden ze de 4e plek. Helaas net niet een podiumplaats.

Duo’s en Solisten

Het duo: Joyce en Noa & Babet en llse werden 2e bij de duo’s en ook Fleur van den Berg wist een zilveren medaille te behalen op het NK Freestyle, hiermee heeft ze haar docent: Marcel Bruinewoud verslagen die de bronsen medaille won. Ook Romy van ’t Veen wist de finale van deze Freestyle kampioenschap te behalen en eindigde 4e.

Stijldansers

In Ermelo is ook 3x zilver behaald. Wiljan en Dian wisten 2 keer zilver te halen zowel in de hoofdklasse ballroom als in de Open NK ballroom, Ronald en Sandra werden in de Open NK latin ook 2e. Dit was helaas hun laatste wedstrijd voorlopig, we gaan ze erg missen op de wedstrijdvloer. Hans en Petra dansten dit seizoen voor het eerst en behaalden de 3e plaats. Werner en Sylvia misten helaas net de finale.

Het was een drukke dag, veel heen en weer gevlieg en veel emotie, maar we zijn weer erg blij met alle resultaten en gaan volgend seizoen er weer hard tegenaan. Dit jaar was een jaar met veel zilver, volgend jaar gaan we voor een jaar vol goud!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment