Dani Geldermalsen

KAMPERVEEN - Op zondag 23 juni werd op het circuit van Geldermalsen een wedstrijd om het open Nederlandse kampioenschap verreden voor de 65cc grote wielen klasse. Na de Europese tour was het nu zaak voor Dani Heitink om zich helemaal te richten op deze wedstrijd.

Heitink wist op deze zeer snelle en harde baan een zesde tijd op de klok te zetten. De baan  was gesproeid en de 9-jarige gaf aan dat het voor hem daarom moeilijk was om de juiste lijnen te rijden. Heitink mocht als zesde oprijden voor de start van de 1e manche. Zoals al lang bekend is heeft de KTM driver uit Kamperveen nog steeds moeite met de start en dat bleek in deze reeks ook zo uit te pakken. Maar Dani toonde weer karakter en begon met een succesvolle inhaalrace die hem uiteindelijk als 7e liet finishen.

In het tweede bedrijf verliep de start beter voor Dani, al moest hij wat plaatsen inleveren na het ingaan van de eerste bocht. Hij wist echter al snel zijn ritme te vinden. De fans zagen Heitink na een prima wedstrijd als 6e binnenkomen en hij werd met deze resultaten ook zesde in het dagtotaal. Al met al een zeer pittige dag voor Dani Heitink mede ook door de extreme warmte.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment