SVT2019

OOSTERWOLDE - Voorafgaand aan het toernooi deed Pluvius goed van zich spreken. In de nacht en in de morgen kwam het water met bakken uit de hemel. In de loop van de morgen trokken de buien weg en kwam het zonnetje tevoorschijn. Het werd daarom prachtig voetbalweer op sportpark De Heughte zaterdag 15 juni 2019. Dat droeg zeker bij aan het welslagen van alweer het veertiende Sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61. Het was een drukke bedoening op sportpark De Heughte omdat er ook een beslissingswedstrijd aan VSCO’61 toegewezen was, namelijk Lelystad’67 tegen SVI voor promotie naar de eerste klasse. Met vereende krachten en inzet van veel vrijwilligers is VSCO’61 er in geslaagd om beide activiteiten gezamenlijk in goede banen te leiden.


Uiteindelijk deden er maar liefst Negenentwintig teams mee aan het toernooi. Om half twaalf werd er afgetrapt en konden de ploegen de strijd met elkaar aan gaan en dat ging in een sportieve en gezellige sfeer.

De inwendige mens kon o.a. versterkt worden door kip van Kings Grill Kippen en voor de broodnodige vitaminen werd er gratis fruit verstrekt. De jongste jeugd kon zich ook prima vermaken op de diverse speeltoestellen en springkussens en in ’s middag werd er door een ballonartiest voor de jongste jeugd mooie figuren gemaakt.

In totaal hadden we vijf poules en na loting van de nummers twee in de poules speelden de volgende teams de kwartfinales:. AW Personeelsdiensten, Autobedrijf Wim Prins, Bakker Tuinen, Bouwservice R. Füchten, FriX CrossFysiotherapie, Garagebedrijf Henk Koornberg, Pleijter Technisch Management en Spiderbuster. Bouwservice R. Füchten, FriX CrossFysiotherapie, Garagebedrijf Henk Koornberg en Pleijter Technisch Management bereikten vervolgens de halve finales

Bouwservice R. Füchten en FriX CrossFysiotherapie wisten hun tegenstanders te verslaan en troffen elkaar in de finale. Dit werd een spannende pot en strafschoppen moesten de beslissing brengen. Mede door twee reddingen van Damian van de Grift wist het team van Robin Füchten de bokaal te winnen. En zo waren zij de opvolger van DKW Woonvision die dit jaar niet van de partij was. In de troostfinale wist Garage Henk Koornberg met 1-0 van Pleijter Technisch Management te winnen.

De terrassen werden hierna druk bezocht en de bezoekers werden muzikaal vermaakt door DJ Dennie Robben en zanger Dennis Wiltink. Dennis kreeg de boel goed aan de gang want menig bezoeker ging de dansvloer op.

Al met al kan de sponsorvoetbaltoernooicommissie terugkijken op een geslaagd evenement mede door de grote inzet van de vele vrijwilligers. Zij verdienen een groot compliment, omdat ook nog eens de beslissingswedstrijd tussen Lelystad’67 en SVI die dag probleemloos werd afgewerkt. Op naar het derde lustrum van het Sponsorvoetbaltoernooi medio juni 2020.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment