033 Team SaintVentoux 2019

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Deze avond zal Gert Gerritsen in de LocoFM Studio aanwezig zijn, hij is de afgelopen dagen op de Mont Ventoux actief geweest in het kader van de actie Join4Energy. Gert heeft samen met het team SaintVentoux uit Wezep een geweldige fietsprestatie verricht op de legendarische berg. Ook Henk Kemp zal te horen zijn, ook hij heeft zich ingezet voor Join4Energy.

Ook zal maandagavond in het sportprogramma de motorcross voorbij komen en zullen we aandacht schenken aan het Europese kampioenschap van de 65cc kleine wielen wat het afgelopen weekend werd gehouden op Nederlandse bodem en wel in Arnhem. Dani Heitink kwam in deze categorie in actie en zullen we horen wat het jonge crosstalent uit Kamperveen heeft gedaan.

Verder zal Evert v ´t IJssel ook aandacht schenken aan de autocross wat op zaterdag 15 juni voor het eerst werd gehouden binnen de grenzen van de gemeente Oldebroek. Deze werd georganiseerd door Stichting Circuit Oldebroek.

In deze uitzending praten wij met Marc Zonnebelt van het wielerteam Allinq Krush IJsselstreek Cycling Team. Begin dit jaar werd het nieuwe wielerteam van de WV de IJsselstreek gepresenteerd. En op dit moment zijn de renners succesvol in diverse wedstrijden afgelopen weekend stonden er maar liefst twee mannen op het podium in het eindklassement van het wielerweekend in Roden. Robin Löwik op de hoogste trede en Gino Luca Vierhouten als derde, en als ploeg hadden zij de eindzege in het klassement.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment