VSCO logo RGB

OOSTERWOLDE - Het weer viel goed mee en de stemming was erg goed onder de ruim 70 deelnemers aan de jaarlijkse fietspuzzeltocht van VSCO’61 op Pinkstermaandag. De tocht was weer uitgezet door Cees van Oene en Theo van Pijkeren en voerde grotendeels over veelal niet zo bekende wegen in Wezep en omgeving. De deelnemers uitten na afloop hun enthousiasme over de mooie route. Start en finish waren bij het clubgebouw van VSCO’61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde. De meeste deelnemers volbrachten de ongeveer 30 km lange fietspuzzeltocht in ruim twee uur.

Onderweg kwamen de deelnemers 4 vragen tegen, die door de meeste deelnemers juist beantwoord werden. Het bij terugkomst aantal te raden koffiebonen in een potje gaf uiteindelijk de doorslag voor de winst, In het potje zaten exact 213 koffiebonen. Verrassend genoeg schatten de eerste drie prijswinnaars dat vrij nauwkeurig, namelijk respectievelijk 212, 211 en 209 koffiebonen.

De prijswinnaars van de VSCO’61 Fietspuzzeltocht 2019 waren:

1e prijs: Marinus Strijkert
2e prijs: Jesse Steert
3e prijs: Alie Spronk

De activiteitencommissie van VSCO’61 bedankt alle fietsers hartelijk voor hun deelname en kijkt terug op een geslaagde fietspuzzeltocht.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment