autocross

OLDEBROEK - Maandenlang is er met spanning naar uitgekeken en dit weekend gaat het eindelijk plaatsvinden, de Eurol NK Autocross in Oldebroek. Op de speciaal aangelegde baan met unieke layout langs de Vreeweg zullen de crossauto's gaan bulderen. De Vreeweg heeft een bijzonder verleden. Ruim 50 jaar geleden was de Vreeweg het decor van diverse internationale motorraces en vanaf de "Vreebult" hebben tienduizenden mensen dit spektakel kunnen aanschouwen. Voor spektakel is men zaterdag 15 juni op de Vreebult ook weer op de juiste plaats! Vanaf deze plaats heeft het publiek een mooi overzicht over de baan.

Het evenement is mede tot stand gekomen door de steun van de drie hoofdsponsors Trendhout, Autobedrijf Gerrit Blaauw en Schilder- en Afwerkingsbedrijf Jékras. Voor de aanleg en onderhoud van de baan en het gereedmaken van het omliggende terrein kan Stichting Circuit Oldebroek al sinds de oprichting rekenen op de steun van Van Werven, die ook bij dit evenement weer met groot materieel aanwezig zal zijn.

De eerste sessie start om 09:00 uur. In totaal starten er maar liefst 8 verschillende klassen, die elk 3 series rijden. De beste crossers kwalificeren zich voor de finalewedstrijden, welke aan het eind van de middag verreden gaan worden. Na afloop van de finales is iedereen welkom in de feesttent, alweer men kan gaan nagenieten van een geweldige dag.

Vrijdagavond zullen de mini buggy’s een demo geven. Om 19:00 en 20:00 zullen de jeugdige deelnemers hun opwachting maken.

De entree bedraagt slecht 10 euro. Tot en met 11 jaar is de entree zelfs gratis! Dit mag je niet missen!!

Het circuit is gelegen aan de Vreeweg in ’t Loo-Oldebroek en is door middel van bewegwijzering duidelijk aangegeven!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment