PSV NOORD VELUWE

OLDEBROEK - PSV Noord Veluwe is ontstaan uit een fusie tussen de Noord Veluwe Ruiters en Ponyclub Oosterwolde. Sinds 2017 beschikt zij over een prachtig oefen- en wedstrijdterrein aan de Laanzichtweg 2, precies op de grens tussen Oldebroek en Elburg. Het enige wat nu nog ontbreekt is een binnenhal om de koude wintermaanden te overbruggen.

PSV Noord Veluwe heeft al een bouwvergunning en de gemeente Oldebroek, die de club zeer ter wille is, heeft ook al toezeggingen voor renteloze leningen gedaan nadat de garantstelling door de Stichting Waarborgfonds Sportaccommodaties (SWS) is verkregen. Die garantstelling is nu bijna voor elkaar. Het enige wat ontbreekt is een startkapitaal. En om daar aan te komen heeft PSV hulp nodig!

Natuurlijk doen het bestuur en alle leden hun uiterste best om sponsoren te benaderen en er is al veel bereikt. Maar PSV is er nog niet. Er moet nog meer geld bijeen worden gebracht. Misschien dat u dezeclub een handje wil helpen. Dat kan op allerlei manieren. U kunt bijvoorbeeld een sponsorbord in de nieuw te bouwen binnenhal reserveren. Daarmee helpt u PSV om straks de extra financiële verplichtingen makkelijker na te komen.

Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld onderdelen van de binnenhal te sponsoren (een spant, een halve spant, verlichting e.d.). Of misschien vindt u het leuker om tijdens een wedstrijd een bepaalde rubriek of ring te sponsoren. En natuurlijk is een ‘gewone’ financiële bijdrage ook heel welkom.

Draagt u de ruiter- en mensport een warm hart toe en zou u het ook zo fijn vinden als er tussen Wezep en Nunspeet weer een mooie rijlocatie gerealiseerd wordt? Help dan PSV Noord Veluwe haar droom waar te maken! U kunt een kijkje nemen op www.psv-noordveluwe.nl of contact opnemen via info@psv-noordveluwe.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment