voetbal 4

OLDEBROEK  - Sportpark Bovenmolen in Oldebroek is zaterdag 15 juni het decor van de beslissingswedstrijd om promotie naar de tweede klasse tussen Vios Vaassen en Batavia’90. OWIOS is verheugd de beide teams uit onze regio te mogen verwelkomen op ons sportpark en verleent graag haar medewerking. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de entree bedraagt voor iedereen van 18 jaar en ouder € 3. De 65+-ers betalen € 2,- en de jeugd tot 18 jaar is vrij van entree. Dit geldt dus ook voor de leden van Vios Vaasen, Batavia en OWIOS. Iedereen is van harte welkom op Bovenmolen deze ongetwijfeld spannende wedstrijd bij te wonen.


VIOS Vaassen bereikte afgelopen zaterdag de finale van de nacompetitie door een 0-3 uitoverwinning op tweede klasser Blauw Geel’55 uit Ede. Datzelfde deed Batavia’90 door thuis tweedeklasser VVOP uit Voorthuizen te verslaan met 2-1.

Nog een beslissingwedstrijd bij OWIOS
Daarnaast wordt er nog een beslissingswedstrijd gespeeld op Sportpark Bovenmolen. Deze wedstrijd gaat tussen TVC’28 JO19-1 uit Tubbergen tegen Elinkwijk JO19-1 uit Utrecht. Deze wedstrijd begint om 14.00u en wordt gespeeld op het kunstgrasveld. De inzet van deze wedstrijd is een plaats in de 3e divisie. Entree voor deze wedstrijd is vrij.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment