OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag tegen Blauw-Geel ‘55 op sportpark Peppelensteeg in Ede. De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer G.J. Maneschijn. Zowel Blauw-Geel ’55 als OWIOS hadden vorige week een bittere pil te slikken. Beide ploegen verloren hun wedstrijd. Blauw-Geel ’55 verloor de topper tegen De Merino’s met 6-2. Op alle fronten werd Blauw-Geel ’55 afgetroefd door De Merino’s. Door deze nederlaag vindt Blauw-Geel ’55 zichzelf ineens terug op de 8e plek met 11 punten uit 7 wedstrijden en is De Merino’s de trotse koploper.

OWIOS kon de overwinning tegen sv Lelystad geen goed vervolg geven. OWIOS verloor met 4-1 van Hierden. Het wil deze competitie nog niet lopen met OWIOS. OWIOS heeft 4 punten uit 7 wedstrijden. Te makkelijk worden de doelpunten weggegeven en OWIOS heeft moeite om zelf de kansen af te maken. Door een eigen fout keek OWIOS na 5 minuten al tegen een achterstand aan. Door deze nederlaag vindt OWIOS zichzelf terug op de 13e positie.

Blauw-Geel ’55 en OWIOS hebben de afgelopen jaren al vaak tegen elkaar gestreden. De laatste overwinning van OWIOS dateert al van het seizoen 2009-2010 door een doelpunt van Helmer Scheffel. Als OWIOS weer dezelfde strijdlust en mentaliteit als tegen sv Lelystad ’67 op de mat kan leggen, kan OWIOS van iedere tegenstander in deze klasse winnen. Voor OWIOS is de wedstrijd een mooie kans om de negatieve reeks te doorbreken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment