De inschrijving voor de tweede editie van Run for Joyce is geopend

OLDEROEK - Na het succes van vorig jaar, vindt zaterdag 5 juli a.s. de tweede editie van Run for Joyce plaats in Wezep. Atleten, recreanten en kinderen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor drie verschillende afstanden. Boomkwekerij Hoekert aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep biedt het kleurrijke decor van dit hardloopevent. De opbrengst gaat naar Stichting Run for Joyce die ondersteuning biedt aan weeskinderen in China.

Inmiddels is er een vijfkoppig bestuur gevormd en is Stichting Run for Joyce opgericht. Hiermee wil de organisatie het loopevenement voor de komende jaren waarborgen. Een stichting bestaande uit leden die zich het lot van weeskinderen in China hebben aangetrokken. Zij geven de loop dan ook een Chinees tintje. Volwassenen kunnen kiezen uit Chinese afstanden: 10 li (6,44 kilometer) of 15 li (9,66 kilometer). Kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan de speciale Kidsrun van 1 Li (644 meter). Het startschot wordt gegeven door een heuse Chinese gong.

Ambassadeur
Het bestuur heeft atleet André Plette bereid gevonden als ambassadeur van de stichting op te treden. De Oostewoldenaar heeft de laatste jaren flink wat prijzen in de wacht gesleept. Zo won hij de 10 mijl van Zwolle-Zuid en zette hij onlangs een parcoursrecord neer op de 10 kilometer van de 32vanKampen.

Groene locatie
Naast het goede doel, maken de afstanden en de locatie de loop uniek. De boomkwekerij heeft een strak, overzichtelijk en groen parcours tussen verschillende planten en bomen. Op de Oosterbroekweg vang je een glimp op van het boerenland. Het laatste deel van de run is een stuk door de kassen met een diversiteit aan opgepotte kleurrijke heesterplanten.

Inschrijven
Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.runforjoyce.nl. Inschrijven kan tot en met 3 juli 2014.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment