VSCO

OOSTERWOLDE - Pinkstermaandag 10 juni wordt weer de jaarlijkse VSCO’61 Fietspuzzeltocht gehouden. Hieraan kan door alle geïnteresseerden worden deelgenomen, leden, sponsors, vrijwilligers, supporters en andere belangstellenden. Er kan worden gestart tussen 13.00 en 14.00 uur vanaf het clubgebouw van VSCO'61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde.Per volwassen deelnemer zijn de kosten € 3,- en voor kinderen is deelname gratis. Er is een weer een mooie route uitgezet. De moeite waard deel te nemen dus.

Er zijn ook weer 3 leuke prijzen te winnen door het juist beantwoorden en uitvoeren van vragen en opdrachten onderweg. De Activiteitencommissie van VSCO'61 hoopt weer op een groot aantal deelnemers.

Tevens organiseert MTTO op deze tweede Pinksterdag een motortoertocht met als vertrekpunt De Heughte. De rit begint eveneens ’s middags om 13.00 uur. Vanaf sportpark De Heughte wordt er getoerd over een afstand van 150 km. Lekker rustig genieten van motorrijden in een mooie omgeving met een tussenstop voor koffie en gebak. Inschrijven kan vanaf 12.00 uur en de kosten bedragen € 10,-.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment