wes

WEZEP - Afgelopen weekend werd in Hummelo de selectiewedstrijd voor Outdoor Gelderland verreden. Yasmin Westerink kwam hier met haar pony Cappuccino Royale G van start in de klasse Z1-DE. De combinatie wist beide proeven te winnen met 224 en 225,5 punten en is hiermee geplaatst voor Outdoor Gelderland. Yasmin startte Cappuccino daarna in de rubriek ‘bestgaande rijpony’. Zij wist ook deze rubriek op haar naam te schrijven.

Amanda den BEsten startte haar Wj’s Timberwood in de klasse L1/L2-DE in Balkbrug. De combinatie keerde met twee oranje rozetten en 190 en 191 punten naar huis. Rosan van de Goor kwam met haar Elexa aan de start in Neede. Zij wist de tweede proef van de klasse Z2-DE te winnen met 67,2%. Dankzij haar 3e plaats in de andere proef, mag Rosan starten op Outdoor Gelderland. Daniel Slijkhuis is afgelopen weekend afgereisd naar Ruinerwold om daar zijn L2 debuut te maken met zijn Colorlady PS. Dit ging niet zonder succes! De combinatie wist beide proeven te winnen met 205 en 208 punten.

Dianne den Besten kwam ook in Ruinerwold aan de start. Met haar Georgina SQBS nam ze met 202,5 en 203,2 punten een 2e en 3e prijs mee naar huis in de klasse L2 dressuur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment