OOSTERWOLDE - Zaterdag ontvangt VSCO’61 de voetbalvereniging Hulshorst op sportpark de Heughte in Oosterwolde. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter C.C. Timmer.

Hulshorst kent een goede start van de competitie. Na zeven duels staat de ploeg op de derde plaats met 14 punten. Hulshorst staat twee punten achter op koploper DSV’61.

Daardoor maakt Hulshorst nog kans op de eerste periodetitel die komende zaterdag vergeven wordt. Het moet dan sowieso winnen van VSCO’61 om die kans levend te houden. De laatste vier wedstrijden werden allemaal in winst omgezet door achtereen DSV’61, Prins Bernhard, ZwartWit’63 en Stroe te verslaan. Zaterdag werd Stroe gedecideerd met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.

VSCO’61 is ook de laatste vier wedstrijden ongeslagen. Thuis werd gewonnen van Oene en VVOP en uit werd gelijkgespeeld tegen SP Teuge en afgelopen zaterdag tegen ZwartWit’63. Met de 1-1 tegen de Harderwijkers deed de formatie van Wilfred Westerhuis zich wel tekort. Momenteel staat VSCO’61 op achtste plaats met 11 punten. De prestaties zijn daarmee wat onder de maat in vergelijking met de verwachtingen vooraf.

De grote vraag is of zaterdag een winnaar van het veld stapt. Vorige seizoen speelden beide teams drie keer tegen elkaar, eenmaal beker en tweemaal competitie, maar alle drie de wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Winst is voor beide teams echter van groot belang. Voor Hulshorst om nog kans te maken op de eerste periodetitel en voor VSCO’61 om aan te haken bij de top in het klassement.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment