veld

OLDEBROEK - Aanstaande zaterdag 1 juni zal voor de 44e keer het Landelijke Veteranentoernooi worden gespeeld bij vv OWIOS. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om een mooi deelnemers veld bij elkaar te krijgen. Ook de weersverwachtingen beloven veel goeds. Kortom alle ingrediënten voor een zeer succesvol toernooi. Er doen dit jaar 15 teams mee uit heel Nederland, die gaan strijden in 3 poules om de halve finale te halen. Ook dit jaar zijn enkele vaste teams weer aanwezig zoals SV Urk, ACV Assen, Oranje Wit uit Dordrecht, SV Marknesse, Sparta Nijkerk en Valleivogels. Ook de buurtverenigingen Noord Veluwe Boys, Nunspeet, ESC en ’t Harde zijn aanwezig.

De aftrap van de eerste poule wedstrijden op sportpark “De Bovenmolen” is om 10.00, laatste poule wedstrijden zijn ca. 14.30u afgelopen. Daarna wordt er gestreden in de halve finale, waarop aansluitend de om 15.15 de finale wordt gespeeld.

Ook dit jaar is er naast het voetbal uiteraard weer de grote pan waar men een broodje hamburger en een portie saté kan halen en er is zoals altijd weer Hollandse nieuwe haring. Tevens is er vanaf 15.00u live muziek die dit jaar wordt verzorgd door Duo Doublon. Deze twee jonge dames timmeren hard aan de weg en maakte recentelijk hun debuut op Mega Piratenfestijn.

Bent uw nieuwsgierig geworden, kom dan zaterdag gerust een kijkje nemen op sportpark “De Bovenmolen”!  Voor meer informatie, de poule indeling en wedstrijdprogramma kunt u kijken op www.owios.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment