4x4

HEERDE - Maandag 2e pinksterdag, 10 juni, wordt het motorcrosscircuit van Heerde weer omgetoverd tot een 4x4 baan waar iedere off-road rijder zich kan vermaken.  De baan zal opgebouwd worden uit diverse proeven van diverse kalibers. Zo is er voor elke deelnemer wat wils. Lichte proeven voor beginners en zware uitdagende proeven voor de ervaren 4x4 rijders. Er is zelfs een enorme waterhindernis aanwezig wat zal zorgen voor veel spektakel. De proeven zijn verdeeld over het gehele circuit en zijn desgewenst steeds te omzeilen via de speciale escape route.

Het evenement kan al jaren rekenen op deelnemers uit het gehele land. Heeft u zelf een 4x4 staan en wilt u deze eens een keer de sporen geven? Schroom niet en kom naar Heerde. De deelname kost 40 euro per dag. Het voertuig moet APK waardig zijn en u doet mee op eigen risico. Ook voor toeschouwers, jong en oud, is dit evenement beslist de moeite waard om te bezoeken. De 4x4 rijders zorgen elk jaar voor flink wat spektakel waar nog dagen over nagepraat wordt. De toegang voor publiek is gratis, parkeren kost 2 euro.

Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt gehouden op het motorcross circuit van de motorsportvereniging Heerde (MSV-NOV Heerde). U vindt het circuit aan de Kamperweg te Heerde, afslag 29 op de A50.

Meer info over het 4x4 pinkstertreffen kunt u vinden op www.hannibal-offroad.nl of www.msv-nov.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment