ontbijt

NUNSPEET/OLDEBROEK - De sponsorcommissie van OWIOS heeft afgelopen donderdagmorgen 30 oktober haar eerste ontbijtsessie van het seizoen gehouden. Deze keer niet bij OWIOS, maar op locatie bij één van de co-sponsoren: Rabobank Noord Veluwe aan de Elspeterweg in Nunspeet. In alle vroegte kwamen zo’n 30 ondernemers naar de Rabobank om te genieten van een gezamenlijk ontbijt, welke werd verzorgd door sub-sponsor Bakkerij Jonker. De aanwezige ondernemers praatten over alledaagse dingen tijdens het “business breakfast”.

Na een korte inleiding door Alex Jonker, bestuurslid sponsorzaken, volgde er een presentatie over het beleid van de bank door directievoorzitter Gerrit Wielink. Het werkgebied van Rabobank Noord Veluwe omvat de gemeenten Nunspeet, Epe, Heerde, Elburg, Oldebroek en enkele kernen. In totaal heeft de bank meer dan 70.000 klanten, waarvan er meer dan 20.000 lid zijn van de bank. Men kent de regio en is actief in uw eigen buurt. Niet alleen als bankier, maar is dat ook als betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven aangenaam maken. Rob van Emst, accountmanager Private Banking, gaf een presentatie over wat Private Banking inhoudt en daarna vertelde Carlie Schipper, beleggingsspecialist, meer over de beleggingsafdeling en afsluitend vertelde Gijsbert Kamphorst, adviseur bedrijven, over de dienstverlening aan zakelijke klanten.

Ter afsluiting kregen de sponsoren een rondleiding door het adviescentrum en een inkijkje in het Nieuwe Werken van deze tijd. Alle sponsoren waren onder de indruk van reilen en zeilen van de bank en het mooie kantoor. Na afloop bedankte de sponsorcommissie de Rabobank voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van hun bedrijf. “De ontbijtsessies zijn voor onze sponsoren een ideaal podium om zich aan andere ondernemingen te presenteren en zaken te doen”, stelt Alex Jonker. “Daarbij proberen we een groep te creëren, waarin sponsoren elkaar zaken gunnen. Dat blijkt goed te werken. Op deze manier bieden wij sponsoren de mogelijkheid voor hun werkdag in informele sfeer zaken met elkaar te doen”. “Ook zorgt het voor een goede sfeer binnen de sponsoren en als bank willen wij graag de lokale economie ondersteunen”, vertelt Gerrit Wielink.

Dit is de eerste keer van het seizoen dat de sponsorcommissie een activiteit in de ochtenduren organiseert en weer met succes. Doorgaans biedt de club haar sponsoren activiteiten aan rond de wedstrijd van het 1e elftal of in de avonduren. Het doel van deze bijeenkomst is, naast het nuttigen van een heerlijk ontbijt, te netwerken en de goede sfeer in stand te houden. “Want de voetbalvereniging OWIOS leeft en heeft een groot bereik met kansen voor onze sponsoren en gezien de toenemende opkomst is er behoefte aan dit soort sessies en blijven dit voortzetten”, volgens Alex Jonker. De eerstvolgende sponsorfeestavond staat alweer gepland op 22 november met speciale gastspreker Ron Jans, trainer van PEC Zwolle.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment