OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag de laatste competitie wedstrijd op het eigen sportpark Bovenmolen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W. O’Niel. De laatste wedstrijd van de competitie staat alweer op het programma. Vorige week zijn de meeste beslissingen gevallen in deze 2e klasse. Zowel OWIOS als sv Lelystad ’67 hebben zich vorige week veilig gespeeld en zullen ook volgend jaar actief zijn in de 2e klasse. Woudenberg werd vorige week kampioen en veroordeeld tot de nacompetitie voor handhaving werden VVOP en Blauw-Geel ’55. Alleen de 3e periode is nog te vergeven  en theoretisch heeft sv Lelystad ’67 nog een kleine kans om deze te pakken.  Eerder dit seizoen speelden beide ploegen met 1-1 gelijk in Lelystad en vorig seizoen nam sv Lelystad ’67 de punten mee uit Oldebroek door een 3-2 overwinning.

Sv Lelystad ’67 heeft zich, ondanks alle interne problemen, terug geknokt vanaf de laatste plaats in de winterstop en met een sterke 2e seizoenshelft heeft ze zich zonder nacompetitie veilig gespeeld. De laatste 3 wedstrijden werden gewonnen. ESC werd verslagen en de toenmalige directe concurrent Blauw-Geel ’55 werd met 3-1 verslagen. Vorige week won sv Lelystad ’67 met 2-0 van AVW ’66.

OWIOS zette twee weken geleden een belangrijke stap in rechtstreekse handhaving door Valleivogels met 4-0 te verslaan. In de weken voorafgaand verzuimde OWIOS om een overwinning te pakken en met gelijke spelen tegen Renswoude en Lunteren schoot het niet op. In de derby vorige week tegen VSCO speelde OWIOS met 0-0 gelijk. OWIOS kon in de sterke defensie van VSCO geen gaatje vinden. Het punt was uiteindelijk genoeg voor directe handhaving.

Hopelijk gaan we met een mooie wedstrijd het seizoen afsluiten. Waar enkele weken geleden de belangen zeer groot waren, kan er nu vrijuit gevoetbald worden. Maar beide ploegen zullen met een positief gevoel het seizoen willen afsluiten en zo hoog mogelijk op de ranglijst te eindigen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment