Sam Eersel

WEZEP - Op zondag 19 mei was Sam de Vries afgereisd naar Eersel om daar deel te nemen aan het open Nederlandse kampioenschap voor de 65cc kleine wielen klasse. Het jonge crosstalent uit Wezep had er zin en begon ook zeer goed aan zijn tijdtraining. Met een prima 8e tijd  wist hij voor de dag te komen. Sam kon zo een mooie plek uitzoeken voor de start van zijn 1e reeks. Hij begon uitstekend aan de wedstrijd, maar een valpartij gooide roet in het eten voor de Yamaha driver. Hij kwam daarna niet verder dan een 23e plek. Dit was balen, want de Vries voelde zich zo goed.

Maar goed, dan moest het dan maar gebeuren in de 2e omloop. Het was even een lastige start voor Sam, die flink werd aangetikt, maar de tweewieler desondanks in bedwang wist te houden. De Vries moest uiteindelijk vanaf de 20e positie zijn race vervolgen en hij wist na een flink inhaalslag als 10e over de finish te komen en werd hiermee 15e van de dag.

Sam de Vries liet na afloop weten: `Jammer van de 1e manche. Daar had ik zeker ook mijn slag kunnen slaan, maar het is niet anders. Al met al  heb ik och een prima crossdag gehad en ik wil graag de mensen bedanken die achter mij staan,en zal blijven werken om  mij te verbeteren´.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment