Heitink Eersel

KAMPERVEEN - Dani Heitink heeft op zondag 19 mei toch weer een top tien klassering weten te halen op het circuit van Eersel. Het jonge motorcrosstalent uit Kamperveen, die uitkomt in de 65cc grote wielen klasse, had er veel zin in om strijd te leveren en om punten te pakken voor het Nederlandse kampioenschap. Wat de tijdtraining betreft ging het rijden Dani zeer goed af al liet hij het jammer genoeg toch liggen. De 65cc grote wielen en 85cc kleine wielen rijden gezamenlijk hun tijdtraining, maar ook de wedstrijd. De KTM rijder zat achter één van de 85cc rijder  en reed in diens flow mee en kwam  daarom niet verder dan een 13e tijd.

Heitink kende een prima start bij zijn 1e reeks. Hij kwam als tweede door,maar liet zich daarna insluiten door zijn medestrijders waarna hij terug zakte naar een 7e plaats en met die positie kwam hij ook over de  finish. In de 2e heat liep de start echter minder goed af voor Dani en hij kwam al snel alleen te rijden op een 7e positie en daarmee moest hij het doen. In het dagklassement werd Heitink ook 7e.

Het komend weekend staat er weer een wedstrijd om het Europese kampioenschap op de rol en dat  zal zijn in het Duitse Reutlingen. Dit is alweer de vierde wedstrijd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment