Boeve en Sellis Geldermalsen

OLDEBROEK - Jeroen Boeve en Rick Sellis zijn zondag 19 mei als tiende geëindigd in de strijd om het Nederlandse kampioenschap voor zijspannen. Voor het zijspanduo was Geldermalsen het strijdtoneel en beiden wisten in hun achterhoofd dat het geen makkelijke dag zou gaan worden. Deze baan is  knetterhard en daar hebben Boeve en Sellis veel problemen  mee. Zij voelen zich het beste thuis in het zware zand.

Een 13e tijd was voor het zijspanduo het meest haalbare en hiermee kon men toch wel vrede hebben. In de beide reeksen verliepen de starts niet naar wens voor Jeroen en Rick en moesten flink in de achtervolging op hun voorgangers. Hoe dan ook wisten ze in de 1e manche met een 11e plaats over de meet heen te komen en kwam het koppel in het tweede bedrijf als 13e over de finish. Hiermee werden ze 10e in de daguitslag. Boeve verklaarde na afloop dat het rijden zeker niet verkeerd ging maar op de harde circuits het altijd moeilijk hebben.

Op zondag 26 mei zal het complete Sidecarcrossteam Boeve en Sellis af reizen naar Halle om daar zich te meten met de beste zijspancrossers uit zowel binnen als buitenland.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment