beachvol

WEZEP - Net als voorgaande jaren organiseert VZK Beach Wezep  de zomeravondcompetitie bij Sportfondsenbad De Veldkamp in Wezep. Op dinsdag 4 juni start de zomeravondcompetitie voor de heren en op donderdag 6 juni start de zomeravondcompetitie voor de dames. Lekker drie dinsdagavonden of donderdagavonden volleyballen op de prachtige beachlocatie bij De Veldkamp.

Voor de heren staan voor de zomeravondcompetitie de dinsdagavonden 4, 11 en 18 juni gepland. Dinsdagavond 25 juni is een reserveavond wanneer één van de andere dinsdagavonden door de weersomstandigheden (onweer) niet door zou kunnen gaan. Wanneer 4, 11 en 18 juni gewoon door kunnen gaan zijn de deelnemers op dinsdagavond 25 juni van harte welkom om deel te nemen aan King Of The Court beach.

Voor de dameszomeravondcompetitie staan de donderdagavonden 6, 13 en 20 juni gepland. Donderdagavond 27 juni is bij de dames de reserveavond. Wanneer er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van deze reserveavond, is iedereen op donderdagavond 27 juni van harte welkom om deel te nemen aan Queen Of The Court Beach.

Heb je zin om mee te doen, geef je dan op via: beach@vzkwezep.nl.

Op de website is alle informatie over de activiteiten te vinden: http://www.beach.vzkwezep.nl/

Naast de zomeravondcompetitie vanuit de beachcommissie, is er ook de mogelijkheid om de beachvelden te huren om te trainen of wedstrijden te spelen. Uiteraard kun je nu ook al gebruik maken van de beachvolleybalvelden bij Sportfondsenbad De Veldkamp in Wezep. Om teleurstellingen te voorkomen wordt aangeraden om vooraf de velden te reserveren. Dit kan via Zwembad de Veldkamp tel. 038 – 376 1722.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment