WHC

WEZEP -  Eerder dit seizoen verloor WHC in en tegen Staphorst met 4-1. Staphorst wist na rust pas het verschil te maken door treffers van Ferdi ter Avest, Martin van 't Ende (2x) en Mike Reuvers. Vlak voor tijd wist Huseyin Güveli na een solo de eretreffer in de touwen te schieten namens WHC.

Staphorst was tot afgelopen zaterdag tot de 28ste speeldag koploper (op doelsaldo) in de zaterdaghoofdklasse B.  In het thuisduel tegen Flevo Boys kwam Staphorst aan de leiding door een treffer van Ferdi ter Avest. Echter 7 minuten voor tijd scoorde Aran Nijboer voor Flevo Boys de gelijkmaker. Staphorst probeerde nog van alles om de winnende treffer te scoren echter dit lukte niet meer. Staphorst zag daardoor, Sparta Nijkerk en Excelsior'31, die wel wonnen, op de ranglijst voorbij komen en Staphorst lijkt door de late tegentreffer de kans op de titel te hebben vergooid en voorlopig plaats mag nemen in de wachtkamer.

WHC staat het water tot aan de lippen met nog twee speelrondes te gaan. WHC staat nu op een plek wanneer het daar aan het einde van de competitie staat de blauwwitten promotie / degradatieduels moeten spelen voor klassebehoud. Zaterdag het thuisduel tegen Staphorst en volgende week zaterdag het eventueel alles beslissende duel in Vriezenveen tegen DETO Twenterand. Alles en iedereen bij WHC is zich ervan bewust wat hen te doen en te wachten staat.

Het duel staat o.l.v. Dhr. W.M. Kieft uit Putten. De aftrap op sportpark Mulderssingel in Wezep is om 14.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment