WEZEP - Sinds deze week is de korfbalvereniging Rood-Wit uit Wezep weer actief in de zaal. De vereniging verlaat Sportpark de Brink tijdelijk tot halverwege maart en gaat de aankomende periode korfballen in de Erika Terpstrahal. Na jaren onzekerheid voor de korfbalclub is er hopelijk nu een oplossing voor het tekort aan zaaluren. Vorig jaar werd er nog gekorfbald in de Kamphal, vanaf dit seizoen worden de trainingen en wedstrijden gespeeld in de Erika Terpstrahal. Voordeel is dat de wedstrijden nu allemaal achter elkaar gespeeld kunnen worden.

Het afgelopen veldseizoen is prima verlopen voor de Wezepers. Elke zaterdag werd er gespeeld onder zomerse omstandigheden en ook de prestaties van het eerste team zijn naar behoren. Er werd eenmaal verloren, eenmaal gelijk gespeeld en de rest werd gewonnen. Dit betekend dat Rood-Wit 1 voorlopig op een tweede plaats staat. Deze veldcompetitie wordt in het voorjaar weer hervat op het veld. Ook de jeugdteams van Rood-Wit hebben prima gepresteerd, dit seizoen nemen er maar liefst 14 jeugdteams deel aan de competitie en ook de KangoeroeKlup traint elke zaterdagmorgen van 10.00 – 11.00 uur. Hiervoor zijn nieuwe leden ook van harte welkom!

Vanaf zaterdag 8 november barst de zaalcompetitie weer los. De zaalcompetitie heeft voor veel korfballers toch de voorkeur. Er is meer sfeer in de zaal, het spel gaat sneller waardoor het aantrekkelijker is om naar een korfbalwedstrijd te kijken. Het eerste opent op zaterdag 8 november het zaalseizoen thuis in de Erika Terpstrahal. Het vlaggenschip treed dan om 18.45 uur aan tegen Lemmer 1, een oude bekend voor de Wezepers. Onlangs werd er op het veld nog overtuigend gewonnen van deze ploeg. Het eerste team wil ook dit zaalseizoen meedoen voor de bovenste plekken. Voor het eerste spelen er ook nog enkele jeugdteams thuis in de Erika Terpstrahal. Het beloven weer gezellige en sportieve dagen te worden in de Erika Terpstrahal. Tijdens de wedstrijden van het eerste zijn de supporters van de Red&White Chilipeppers weer van de partij en ook zal er elke wedstrijd een Team van de Week aanwezig zijn. Dus voor een leuk dagje korfbal kun je dit seizoen op de zaterdag terecht in de Erika Terpstrahal bij KV Rood-Wit.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment