WHC

WEZEP - WHC en Berkum speelden in de eerste wedstrijd van het seizoen ook al tegen elkaar. De bezoekers wonnen destijds met 1-2. Berkum kwam aan de leiding door een treffer van Johnsen Bacuna. Nog voor rust verdubbelde Chris van der Meulen de score : 0-2. Tien minuten voor tijd wist Jelle Post de aansluitingstreffer te maken. Berkum speelde afgelopen dinsdag de inhaalwedstrijd tegen DETO Twenterand. Berkum had WHC een goede dienst kunnen bewijzen door DETO aan de zegekar te binden. In de eerste helft kwam Berkum aan de leiding door een treffer van Jasper Bremmer. Twintig minuten voor tijd kwam de bezoekers op gelijke hoogte door een treffer van Coplan Soumaoro.  In blessuretijd scoorde Kevin Aman voor DETO de 1-2. DETO staat door deze overwinning nog wel steeds op plek 15 met 24 punten uit 27 duels. Ze hebben nog maar één punt achterstand op WHC dat met 25 punten uit 27 duels op plek 14 staat.  Berkum had bij winst goede zaken kunnen doen voor de derde periode. Berkum blijft achtste op de ranglijst.

WHC had afgelopen zaterdag goede zaken kunnen doen. Na de geweldige 1-4 overwinning in en tegen Buitenpost had WHC afgelopen zaterdag bij winst in het duel tegen SVZW een mooie sprong op de ranglijst kunnen maken en had het zelfs op een veilige 12e plek kunnen komen. WHC gaf in het duel tegen SVZW niet thuis en verloor na een 1-2 ruststand uiteindelijk met 2-3. Jochem Oude Booijnk scoorde net voor rust de 1-2 en Mitchel Dijkhof scoorde de 2-3 aansluitingstreffer. Wrang en zuur is het natuurlijk dat WHC doelman Jasper Kuiper na een overtreding met rood van het veld moest.WHC speelt nog drie finales om het tij nog te keren. Berkum is zaterdag de eerste tegenstander. Daarna ontvangt WHC de huidige koploper in de zaterdaghoofdklasse B  Staphorst. Op de laatste speeldag speelt WHC in Vriezenveen tegen DETO Twenterand.

WHC moet het doen zonder zijn doelman Jasper Kuiper die naar aanleiding van zijn rode kaart tegen SVZW automatisch geschorst. Er is nog geen duidelijkheid hoeveel wedstrijden Jasper eventueel moet missen. Zijn plek onder de lat wordt ingenomen door Django van der Landen.

Het duel staat o.l.v. Dhr. M.J. Kloet uit Rotterdam. De aftrap op sportpark De Vegtlust in Zwolle is om 14.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment