VSCO

OOSTERWOLDE- Zaterdag reist VSCO’61 af naar Lelystad om het daar op te nemen tegen Unicum. De wedstrijd begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.H.M. (Jos) Huis in ’t Veld. De competitie nadert haar ontknoping met nog drie wedstrijden op het programma. De kampioensstrijd gaat tussen de huidige koploper Woudenberg en Unicum. Het onderlinge verschil is slechts een punt. Het is de laatste weken continue stuivertje wissel van koppositie tussen beide teams. Volgende week spelen beide kemphanen tegen elkaar en daarom is de tegenstander van zaterdag er alles aangelegen om in het spoor te blijven van de koploper. Winst is daarom noodzakelijk. De laatste wedstrijd speelden de Lelystedelingen overigens met 1-1 gelijk tegen VRC en moesten daarom de koppositie afstaan aan Woudenberg.  

VSCO’61 is verwikkelt in de strijd om rechtstreekse handhaving. Maar liefst zeven teams proberen de nacompetitie om degradatie te ontlopen. VSCO’61 staat momenteel op een veilige negende plaats. De nummers 12 en 13 op de ranglijst gaan straks de nacompetitie in. De laatste competitiewedstrijd speelde VSCO’61 met 1-1 gelijk tegen BlauwGeel’55. Na de wedstrijd van zaterdag ontmoet VSCO’61 nog twee directe concurrenten, namelijk de derby tegen OWIOS en de laatste wedstrijd tegen VVOP.

Tegen Unicum wordt het een zware opgave om een of drie punten naar Oosterwolde mee te nemen. De thuiswedstrijd werd met 1-3 verloren en Unicum heeft in Cees Toet de topscorer van de competitie binnen hun gelederen. Inmiddels heeft Toet maar liefst 32 doelpunten achter zijn naam staan. Lukt het VSCO’61 om hem aan banden te leggen, dan behoort wellicht een verrassing tot de mogelijkheden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment