AutoPleijter3

OOSTERWOLDE - Afgelopen week hebben Autobedrijf Pleijter uit Oosterwolde en VSCO’61 op sportpark De Heughte hun handtekeningen gezet onder een nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst. Namens de subsponsor tekende eigenaar Gert Pleijter en namens VSCO’61 bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Als blijk van dank en waardering overhandigde de club een fraai bloemstuk aan de trouwe subsponsor.

Autobedrijf Pleijter startte in november 1989 aan de Oostendorperstraatweg te Oosterwolde op bescheiden schaal. Door de jaren heen wist het bedrijf een trouwe klantenkring op te bouwen en is een bekend adres geworden voor reparatie en onderhoud van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s Uiteraard maakt een APK-keuring onderdeel uit van het servicepakket. Eigenaar Gert Pleijter bouwde zijn bedrijf uit tot een vakkundig garagebedrijf.

Om te komen tot een nog betere bedrijfsvoering is het autobedrijf in 2011 verhuist naar de nieuwe locatie aan de Zwarteweg 107a te Oosterwolde. Hier staan vijf hefbruggen (tot 7000 kg) het bedrijf ten dienste om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. Dit alles met de modernste apparatuur en gediplomeerde monteurs.

Mede door de goede ervaringen met sponsoring van het Berend Elerman Toernooi heeft Autobedrijf Pleijter besloten om de sponsoring bij VSCO’61 in 2011 meer te bundelen en uit te breiden tot het pakket van subsponsor.

Tijdens de prettige evaluatiegesprekken van afgelopen weken, werd duidelijk dat beide partijen graag de subsponsorovereenkomst wilden verlengen. Deze week werd dit op sportpark De Heughte bekrachtigd door de ondertekening van de nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst door eigenaar van het Autobedrijf Gert Pleijter en het VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

VSCO’61 subsponsor Autobedrijf Pleijter vindt u op:
Zwarteweg 107a
8097 PT Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 621 574
M: 06 - 201 43 207
E: contact@autobedrijfpleijter.nl
www.autobedrijfpleijter.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment