Sam 1

WEZEP -  Het jonge motorcrosstalent Sam de Vries wist met Koningsdag op het circuit van Marum verdienstelijk tiende te worden in de strijd om het open Nederlandse kampioenschap in de 65cc kleine wielen klasse. Sam had het circuit al verschillende malen bezocht om de baan goed in beeld te krijgen. Maar op de wedstrijddag zelf bleek het anders te zijn. Zeker door de fikse buien. Maar De Vries liet in de tijdtraining al zien niet voor niets te zijn gekomen en wist van de zesentwintig rijders een twaalfde tijd te realiseren. Dit gaf hem  vertrouwen voor de start van zijn wedstrijd.

Het bleek toch iets anders te lopen. In de 1e reeks begon Sam als achttiende aan zijn race, maar hij wist door zijn vechtlust een inhaalslag te maken en met een prima tiende plaats binnen te komen.

Ook in de 2e manche bleek de start nog niet helemaal goed te verlopen voor de motorcrosser uit Wezep, maar wist zich weer in dit sterke deelnemersveld  verdienstelijk naar een tiende plek te rijden. Sam de Vries eindigde op een tiende plaats in het dagtotaal.

De Vries kijkt zeer tevreden terug, zeker gezien het feit dat het circuit goed pittig was, maar hij is weer terug op de goede weg. Sam zal zich in Eersel moeten melden voor de volgende wedstrijd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment