voetbal

't HARDE - Bij voetbalvereniging S.V. ‘t Harde worden jouw voetbaldagen in de zomervakantie waanzinnig leuk. Samen met Clubvoetbaldagen voel je3 dagen hoe het is om een Braziliaanse prof te zijn. Met speciale oefeningen wordt geprobeerd om van jou een echte 'sambaspeler' te maken. Zo kom je erachter waarom deze spelers  zo goed zijn... De voetbaldagen zijn 28, 29 en 30 augustus 2019 op sportpark Schenk in ’t Harde. Alle (voetbal)vrienden zijn welkom bij dit voetbalkamp. Iedereen (lid of geen lid van SV 't Harde) van 6 t/m 13 jaar kan aan dit bijzondere 3-daagse voetbalkamp meedoen. Je kunt dus al je vrienden uit de buurt of van school meenemen. Elke avond slaap je gewoon weer thuis.

Samenwerken maakt sterker

De allernieuwste oefeningen worden gebruikt om jou als voetballer te prikkelen. Maar ook de spelvormen zijn ontzettend belangrijk, want hier draait het om samenwerken. Zo ga je drie dagen met je voetbalvrienden aan de slag binnen en buiten de lijnen en groei je echt naar elkaar toe. Zo heb je maximaal plezier en ga je met z'n allen in de 'samba' over het veld. Gaaf toch?

3 dagen genieten van voetbal en fun

Bij Clubvoetbaldagen is plezier het allerbelangrijkste! Naast de training (4 uur per dag) wordt er echt een Braziliaanse voetbalfeest van gemaakt  Lekker met z'n allen lunchen in de kantine en daarna toffe animatie. Er zijn zoveel prijzen te winnen, op en naast het veld, je pakt er vast wel eentje mee!

Snelle Kanjer Actie 

Voor alle snelle inschrijvers is er een te gekke actie. Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) worden namelijk kosteloos gedrukt op je shirt. Zo heeft iedere voetballer zijn unieke voetbalshirt!

Lees hier alles over de voetbaldagen. 

https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-svtharde/

Inschrijving geopend

S.V. ‘t Harde organiseert dit driedaagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio, iedereen kan dus meedoen! Schrijf je alleen of met je teamgenoten in via https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-svtharde/ want VOL is VOL! De inschrijving is reeds geopend.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment