Afb SZZW 20 04

Op zaterdag 20 april staan er wederom veel voetbalwedstrijden op het programma. Waar voor de Elburger SC het pleit inmiddels zo goed als beslecht is (degradatie), staat er voor de andere ploegen nog veel op het spel. U volgt alle wedstrijden morgen live bij Sportief Zijn Zeker Weten op LocoFM.

WHC kan uit bij AZSV een zware wedstrijd verwachten, want AZSV staat op de vierde plaats en heeft ook nog kans op de titel in de Hoofdklasse. WHC kan echter vertrouwen putten uit de laatst gespeelde wedstrijden, waaronder de knappe overwinning op Urk van vorige week. Voor WHC is alles nog mogelijk, maar zal toch stiekem de pijlen richten op directe handhaving. Hiervoor moeten er uit bij AZSV eigenlijk wel punten gepakt worden en dan duimen dat de concurrentie punten laat liggen.

OWIOS en VSCO staan respectievelijk op plek 9 en 10 en zijn daarmee nog niet veilig. De nummers 12 en 13 zullen aan het eind van het seizoen nacompetitie spelen en dit willen OWIOS en VSCO koste wat kost ontlopen. Het staat dicht bij elkaar onderin de 2e klasse en voor beide ploegen ligt het gevaar op de loer. OWIOS speelt een uitwedstrijd bij de nummer 6 Renswoude, terwijl VSCO thuis speelt tegen Blauw Geel ’55. De tegenstander van VSCO staat op plek 11 en bij een overwinning zouden de mannen uit Oosterwolde een gat van vijf punten slaan.

Kortom, genoeg spanning en sensatie te verwachten morgen! Luister vanaf 14:00 en mis helemaal niks van alle wedstrijden: www.locofm.nl/live.

 Voetbal:

14:30 AZSV – WHC

14:30 Renswoude – OWIOS  

14:30 VSCO – Blauw Geel ‘55

14:30 Lelystad ’67 – Elburger SC

14:30 Olympia ’28 – DSV ‘61

Vrouwenvoetbal:

14:30 OWIOS – FC Meppel/Alcides

 

Korfbal:

15:30 Sparta – Rood Wit

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment