WHC

WEZEP - Eerder dit seizoen won AZSV in Wezep met 0-1 door een doelpunt van Max Jansen. Afgelopen zaterdag wonnen de Aaltenaren in Apeldoorn van CSV Apeldoorn met maar liefst 0-6. De doelpunten kwamen op naam van Rik van der Eerden, Niek te Veluwe, Joost Rasing, Jonathan Goosen, Yordi Orriëns en Robbin Thuss. AZSV is de huidige nummer 4 op de ranglijst en heeft 5 punten achterstand op de lijstaanvoerder Excelsior'31. AZSV scoorde tot nu toe 39 keer in de zaterdaghoofdklasse B.

WHC leed tegen ASZV de laatste thuisnederlaag. Daarna volgde een reeks van 5 overwinningen en één gelijkspel. WHC is door de 1-0  overwinning op Urk dichter naar CSV Apeldoorn gekropen dat 13e op de ranglijst staat. WHC is ze tot op 4 punten genaderd. Voor WHC is het dus zaak om ook in de uitduels die het nog speelt net zo'n goede reeks neer te zetten zoals het dat in de laatste 6 thuiswedstrijden heeft gedaan. WHC speelt nog vier keer uit en nog 2 keer thuis.

Zaterdag dus weer een belangrijke finale voor WHC nu in Aalten. WHC zal tegen AZSV moet spelen met dezelfde inzet, passie en beleving zoals in de thuiswedstrijden. Al ontbrak het WHC in sommge uitwedstrijden aan geluk.

De aftrap op sportpark Villekamp in Aalten is om 14.30 uur

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment