OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Renswoude. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer B.J. Steinhauser. Er zijn nog 4 wedstrijden te gaan in de 2e klasse G en dit weekend is de 23e speelronde. Renswoude staat op een 6e plek met 31 punten en OWIOS staat op een 10e plek met 27 punten. Het verschil met de gevaarlijke 12e plaats bedraagt 3 punten. In de drie keer dat OWIOS in Renswoude heeft gevoetbald, heeft OWIOS de punten nog niet mee naar huis kunnen nemen. Vorig seizoen verloor OWIOS in Renswoude met 1-0. In de thuiswedstrijd dit seizoen, won OWIOS echter met 3-0. Twee doelpunten werden toen gemaakt door youngster Florian Jonker.

Renswoude zette vorige week een belangrijke stap naar lijfsbehoud door een 4-0 overwinning op hekkensluiter Elburger SC. Na twee nederlagen en drie gelijke spelen zat Renswoude te wachten op de overwinning. Tegen Elburger SC won Renswoude verdiend. Na een 1-0 ruststand was het verzet gebroken en liep Renswouden uit naar 4-0.

OWIOS voetbalde vorige week tegen AVW ’66 goed, maar creëerde te weinig kansen om het doel van AVW ’66 onder vuur te nemen. Door een verkeerde eigen kopbal richting keeper Ponstein werd AVW ’66 in het zadel geholpen. Twintig minuten voor tijd gooide AVW ’66 het duel in het slot en ondanks verwoede pogingen verloor OWIOS met 2-0.

Om afstand te nemen van de onderste plekken, zou een overwinning voor OWIOS zeer welkom zijn om richting de middenmoot te kruipen. In de onderste regionen moeten veel ploegen tegen elkaar en de ranglijst zal dan ook weer verder opgeschud worden. Renswoude kan met een gerust hard aan de laatste vier wedstrijden beginnen, maar zal voor een goede eindklassering gaan. Het zal dan ook een spannende zaterdag worden in de 2e klasse G.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment