Haereloop

DOORNSPIJK - Op dinsdag 23 april 2019 wordt er om 19.00 uur een hardloopwedstrijd in de mooie omgeving van De Haere georganiseerd. Alle sportievelingen die de uitdaging aandurven, krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan een parcours welke zich om de plaatselijke zandverstuiving begeeft. De afstand van dit mooie parcours is zes kilometer en voor de echte atleten bestaat de mogelijkheid om twaalf kilometer te lopen. Bij de twaalf kilometer zal het parcours uit twee ronden bestaan. De route is lichtglooiend en gedeeltelijk onverhard waardoor het ook als een lichte trailrun gezien kan worden. Na afloop van de run ontvangt je in onze kantine een goodiebag om de verloren energie weer enigszins aan te zuiveren. Voor beide categorieën vindt de prijsuitreiking plaats na binnenkomst van de laatste deelnemer. 

Het is mogelijkheid om je vooraf in te schrijven via het onlineformulier op de website https://www.sv-oz.nl/ of door een mail te sturen naar supportersvereniging@dsv61.nl. De kosten bij voorinschrijving bedragen € 5, - voor de zes kilometer loop en € 7,50 voor de twaalf kilometer loop. De voorinschrijving sluit op 21 april.

Daarna is aanmelding alleen nog mogelijk op 23 april vanaf 18:30 uur op sportpark De Haere. De kosten voor beide afstanden bedragen dan respectievelijk € 7,50 voor de zes kilometer loop en

€ 10, - voor de twaalf kilometer loop. Op ons sportpark is voldoende kleedgelegenheid voor alle lopers.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment