vzkd1

WEZEP - Zaterdag 13 april werd voor VZK D1 de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld in Hoevelaken en wel tegen Surf de nummer 7. Voor een aantal dames betekende deze dag de allerlaatste wedstrijd in het shirt van VZK. Iedereen had er zin in en wou het seizoen afsluiten met winst. De eerste twee sets werd fel gestart en  een serviceserie zorgde ervoor dat er snel een voorsprong gemaakt werd. Aanvallend en verdedigend werd goed spel neergezet en Surf had hier geen antwoord op. Uiteindelijk werd VZK slordig en kwam Surf dichtbij, maar niet genoeg om langszij te gaan. Beide sets werden gewonnen en er was een voorsprong van 0-2.

De derde set was VZK de weg totaal kwijt. Het was Surf die gelijk een voorsprong pakte en deze wist vast te houden. VZK moest alle zeilen bijzetten om nog wat van deze set te maken, maar dit was te laat en daarom ging deze set naar Surf. 

De vierde set was een set waarin veel gebeurde. De spelverdeler viel uit en dus moest coach Gerran Eibrink zijn hersenen even kraken om dit op te lossen. Met een diagonaal die de taak op zich nam om te spelverdelen. Op pure wilskracht en overtuiging werd de set binnen gesleept. Einduitslag 1-3 winst voor VZK D1! 

De doelstelling voor dit jaar is behaald. Eindigen in het linker rijtje en dit werd uiteindelijk plaats 6. Vol trots en blijdschap werd de dag afgesloten met een gezellig teamuitje..

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment