umx mike

WEZEP - Zaterdag 13 april stond de tweede wedstrijd op het programma van de uitwisseling competitie (UMX). Dit keer was Markelo het strijdtoneel. Michael Leusink kwam uit in de Superklasse. Er was een mooi vol deelnemersveld met 35 rijders in deze klasse,  terwijl dit weekend ook de Dutch master in Oss werden verreden. Onder wisselende weersomstandigheden werden de manches verreden.

Gemotiveerd begon Leusink aan zijn wedstrijd, maar hij kan nog steeds zijn draai niet vinden. Het rijden ging nog niet echt lekker. De eerste manche werd Leusink als 29ste afgevlagd en de tweede manche wederom als 29ste. Dat bracht Michael niet verder dan een 30e plaats in het dagtotaal.

Het gevoel is er op dit moment niet voor de 250cc Husqvarna rijder. Daarom is besloten om de komende week geen motortrainingen te doen, alleen wat fysieke fietstraining. Hopend dat na een weekje  rust het gevoel weer terug  zal komen voor de Wezeper motorcrosser .  Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zal duidelijk worden of dit  zijn vruchten zal afwerpen, want dan staat voor Leusink de tweede wedstrijd voor de NK 205cc cupklasse op de rol.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment