Jeugdteam Plaatsing Kamp

WEZEP - Het afgelopen weekend hadden de dames van Majofique hun 2e wedstrijd van het seizoen. Deze werd gehouden in Arnhem en georganiseerd door de bond MBGF.Het was een spannende dag in Arnhem. Coach Gerda Spaan was ziek, maar de mede trainsters Jolanda van Gelder, Kim Spaan, Thirza Holstege en Aylaine Spaan wisten haar taken goed over te nemen. De dames van Majofique behaalden in totaal 8 podiumplekken met 12 optredens.

Er werden vier 1e prijzen gewonnen door 1 batonner Kim Spaan in de N3 Klasse, Charissa van Gelder in de AP Jeugd 2 Klasse, het duo Kim Spaan  en Thirza Holstege in de AP Senior Midden Klasse en het Jeugdteam in de AP Jeugd 2 Klasse. Er werd één 2e prijs gewonnen door het duo Charissa van Gelder en Esmee vd Bosch in de AP Jeugd 3 Klasse en drie 3e prijzen waren er  voor Nicole Ponstein in de AP Jeugd 2 Klasse en Aylaine Spaan met beide onderdelen in de AP Senior Midden Klasse en als 1 batonner in de N2 Klasse. Ook kon men zich plaatsen voor de Kampioenschappen MBGF Gelderland, die in November van dit jaar plaats vinden. Zo zijn solist Charissa, solist Shannen Ponstein het duo Kim en Thirza en het Jeugdteam geplaatst voor deze Kampioenschappen. Kim Spaan deed er een schepje bovenop en plaatste zich voor het Nederlands Kampioenschap  methaar 1 baton.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment