WHC

WEZEP - WHC speelt voor de tweede keer op rij thuis. Afgelopen zaterdag boekte WHC een belangrijke overwinning door voor het eerst in de zaterdaghoofdklasse CSV Apeldoorn met 2-0 te verslaan. Doelpuntenmakers voor WHC waren Man of the match Jonathan van Marle en Thijs Dekker. Tegen Urk, de tegenstander van WHC zaterdag, eindigde het eerder dit seizoen op Urk in 2-2. Urk behaalde in 24 wedstrijden 44 punten. Zowel in de thuiswedstrijden als in de uitwedstrijden werden 22 punten behaald. Met nog zes wedstrijden te gaan staat Urk 5 punten achter op de beide koplopers Excelsior'31 en Sparta Nijkerk.

WHC speelt nog zeven finales in de strijd om behoud van zijn plek in de zaterdag hoofdklasse B.  Door de overwinning  op CSV Apeldoorn heeft WHC zeven punten voorsprong op de rode lantaarndrager SVZW en nam het drie punten voorsprong op de nummer 15 DETO.  De achterstand op de nummer 13 Buitenpost is 4 punten en de achterstand op de nummer 12 CSV Apeldoorn is 7 punten,  maar WHC heeft de inhaalwedstrijd tegen Buitenpost nog tegoed.

De wedstrijd staat o.l.v. de heer. R.N. de Cock uit Tilburg. Hij wordt geassisteerd door de heer G. Malki en de de heer H. van der Bij. De aftrap op sportpark Mulderssingel in Wezep is om 14. 30 uur.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing kijk HIER

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment