VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag ontmoet VSCO’61 in de 22e competitieronde FC Horst. De uitwedstrijd op  sportpark De Adelaar begint om 14:30 uur en de leiding is in handen van scheidsrechter Wesley O’Neil. De competitie in de tweede klasse G belooft een spannende ontknoping te krijgen. De degradatie van ESC staat min of meer vast. Welke twee teams echter de nacompetitie in gaan voor behoud in de tweede klasse is nog niet gespeeld. Momenteel staan VVOP met 22 en Lelystad’67 met 23 punten op respectievelijk de dertiende en twaalfde plaats.

VSCO’61 staat net boven de degradatiestreep op de elfde plaats met 25 punten.  Door het gelijke spel van afgelopen week tegen VRC en de overwinningen van VVOP en Lelystad’67 komen de naaste belagers steeds dichterbij. VSCO’61 kan ook nog naar boven kijken. Het onderlinge verschil met BlauwGeel’55 en OWIOS bedraagt slechts een en twee punten en op drie punten staan Renswoude en Lunteren.

FC Horst waant zich bijna veilig met 30 punten. Echter afgelopen zaterdag werd met 2-1 verloren van Lelystad’67. Er zullen  nog wel enkele punten uit de laatste vijf wedstrijden bijeen gesprokkeld moeten worden om direct lijfsbehoud zeker te stellen.

Voor VSCO’61 is komende zaterdag een overwinning broodnodig. Enerzijds om de twee naaste belagers onder zich te houden en anderzijds om minimaal in het spoor te blijven van de ploegen die net boven VSCO’61 staan. Het thuisduel tegen FC Horst dit seizoen wist VSCO’61 met 2-1 te winnen. In de uitwedstrijden tegen FC Horst is VSCO’61 lang niet altijd succesvol. De laatste twee uitwedstrijden gingen verloren. Van de totaal acht gespeelde uitwedstrijden is de balans als volgt: driemaal verlies, tweemaal winst en driemaal gelijk. Hopelijk lukt het VSCO’61 de balans zaterdag door een overwinning weer in evenwicht te brengen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment