VSCO

OOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen VRC uit Veenendaal speelt VSCO’61 met 1-1 gelijk. Op zich een prima resultaat, zeker gelet op de eerste helft. De directe concurrenten winnen en daardoor neemt de degradatiespanning toe. Als scheidsrechter Nijenhuis voor de rust fluit staat VSCO’61 met 1-0 voor. Dat had zo maar volledig anders kunnen zijn. VRC liet enkele goede kansen onbenut. De eerste grote kans is voor VRC-spits Ruben Rentenaar. Uit een voorzet van rechts van Erik van de Putte kopt de aanvaller op de paal. Vooral met de aanvallen over de linkerflank in de eerste helft had VSCO’61 de grootste moeite.

VSCO’61 komt in de 26e minuut op voorsprong. Via de kluts komt de bal voor de voeten van Rick Pul die de 1-0 scoort. Even later schiet Dominique van de Grift op aangeven van Jan van ‘t Oever net voorlangs. Hierna krijgt VRC nog twee dotten van kansen. Opnieuw weet Ruben Rentenaar het net niet te vinden en even later verschijnt de behendige Erik van de Putte alleen voor doelman Arjan ten Klooster. Hij passeert doelman Ten Klooster, maar Colin Blaauw weer met een sliding een doelpunt te voorkomen.

De tweede helft heeft VSCO’61 verdedigend de wedstrijd beter onder controle. Toch komt VRC onverwacht op gelijke hoogte. De onzichtbare linker aanvaller, Johan Mandemaker, schiet vanaf de rand zestien met een prachtig curve de bal in de bovenhoek. VSCO’61 bijt van zich af en ziet Thomas van de Kolk op aangeven van Luca Veldhoen overschieten.

De grootste kans is uiteindelijk voor Dominique van de Grift. Op een pass van Jan van ’t Oever kopt Van de Grift op de  paal. VSCO’61 ziet ook nog een doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. Al met al tevreden over het gelijke spel, maar verder in degradatiezorgen. Met nog vijf wedstrijden te gaan, waarvan drie directe concurrenten wordt het een spannend slot van de competitie. Zaterdag wacht FC Horst dat bivakkeert in de middenmoot.

  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment