AWPersoneelsdiensten2

OOSTERWOLDE - Afgelopen zaterdag werd VSCO'61 C1 door haar trouwe sponsor AW Personeelsdiensten Veluwe BV uit Oostendorp/Elburg in nieuwe trainingspakken gestoken. Directeur Jan Hofmeijer was naar sportpark De Heughte gekomen om de trainingspakken persoonlijk te overhandigen. Als blijk van dank en waardering bood VSCO'61 C1 aanvoerder Beerd Bonestroo sponsor AW Personeelsdiensten Veluwe BV een fraai bloemstuk aan.

Uitzendkrachten, oproep- en invalkrachten, mensen met een tijdelijk dienstverband; ze vormen de olie in de motor van de economie. Bedrijven willen snel en flexibel inspelen op kansen die zich voordoen.AW Personeelsdiensten Veluwe BV is een toonaangevend regionaal opererend uitzendbureau dat bemiddelt in enthousiaste en betrouwbare medewerkers voor korte en langere perioden.

Daarnaast heeft AW Personeelsdiensten een grondige kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt en kan putten uit een groot bestand van ervaren arbeidskrachten. Het bedrijf is dan ook op elk moment in staat om de flexibele inzet van personeel snel en doeltreffend voor u te regelen. Tevens zijn zij de specialist voor bemiddeling van Zelfstandigen Zonder Personeel.

Je bent dagelijks druk met je eigen bedrijf en klanten. Helaas komt het wel eens voor dat je ruimte over hebt in je planning. AW Personeelsdiensten kan je dan helpen. Zij hebben een groot netwerk en u kunt hier gebruik van maken. Zij gaan in goed overleg een werkplek voor je vinden, zodat jij je uren en omzet kan maken en stellen zo de opdrachtgevers tevreden.

De diensten die AW kan bieden onderscheiden zich niet van hun collega's in de markt, maar wel hun wijze van werken. Een eerste kennismaking is dan ook vaak het begin van een langdurige relatie. Dit ondervond ook VSCO'61. Al spoedig bij de opstart van AW Personeelsdiensten Veluwe werden de C1-junioren van de club ondersteund met sponsoring van kleding en sporttassen. Zo ook afgelopen zaterdag, toen AW-directeur Jan Hofmeijer VSCO'61-C1, na kennismaking met de spelers en teambegeleiding, persoonlijk de nieuwe trainingspakken kwam overhandigen.

De speciaal ontworpen pakken met het bedrijfslogo voor- en achterop werden met veel enthousiasme begroet. Na de fotoshoot werd AW Personeelsdiensten voor dit sportieve gebaar hartelijk bedankt door trainer Gertjan Boeve, de elftalleiders Cor Sleurink en Harry Mouris, de spelers, alsook door Lammert Vlieger, de voorzitter van de sponsorcommissie van VSCO'61. Als blijk van waardering bood C1 aanvoerder Beerd Bonestroo de trouwe teamsponsor een fraai bloemstuk aan.

VSCO'61 C1 teamsponsor vindt u op:

AW Personeelsdiensten Veluwe BV
't Straatje 6
8081 RN Elburg
T: 06 - 200 07 175 (Jan Hofmeijer, directeur) of jhofmeijer@awpersoneelsdiensten.nl
T: 06 - 524 20 645 (Arjan van 't Oever, medewerker) of avantoever@awpersoneelsdiensten.nl
www.awpersoneelsdiensten.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment