VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 opnieuw thuis. Ditmaal is VRC uit Veenendaal de tegenstander. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rob Nijenhuis.

VRC zit in een flow. Na een matige eerste periode met acht punten uit acht wedstrijden is de tweede periode voortvarend verlopen. Met 20 punten uit negen wedstrijden werd afgelopen zaterdag de periodetitel binnengehaald. Lunteren werd met 2-1 verslagen. In de drie wedstrijden die voor de derde periode zijn gespeeld wist VRC  slechts een punt te halen.

VSCO’61 ziet langzaam maar zeker de degradatiestreep dichterbij komen. Stond de formatie van hoofdtrainer Bülent Akar met de winterstop nog met 18 punten op de zesde plaats. Inmiddels staat het team op de elfde plaats met 24 punten en net boven de degradatiestreep. Zaterdag hadden De Kanaries wat meer afstand kunnen nemen tegen directe concurrent Lelystad’67. Echter in de 98e minuut wisten de Lelystedelingen nog de gelijkmaker (2-2) aan te tekenen. Hierdoor blijft de afstand met Lelystad’67 vier punten en VVOP naderde door de overwinning op OWIOS op vijf punten. ESC lijkt rechtstreekse degradatie niet meer te kunnen ontlopen met 13 punten bezet het de laatste plaats.

In de uitwedstrijd ontmoeten beide teams elkaar voor het eerst. VSCO’61 leek lange tijd met een 0-1 overwinning aan de haal te gaan, maar in de slotminuten wist VRC tweemaal te scoren en bleven de drie punten in Veenendaal. VSCO’61 zal zaterdag resultaat moeten behalen om niet verder in degradatiezorgen te komen. Met OWIOS en BlauwGeel’55 op slechts twee punten afstand kan ook nog naar boven worden gekeken. Winst op sportpark De Heughte is voor VSCO’61 meer dan welkom.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment